top of page
Borrelplank logo met rand.jpg

BORRELPLANK  AMSTERDAM 

Delivery & catering op locatie 

Borrelplank Amsterdam is geboren tijdens een verre reis, na een aantal jaar werkervaring op kantoor. Tijdens deze baan en later op reis kwam het besef: er is eigenlijk niks fijner dan samenkomen met vrienden, collega's of familie om lekker te borrelen. “Misschien wel het mooiste moment van de dag”. Samenkomen, samen genieten en samen zijn. En wat hoort daar nou bij? Juist, een borrelplank.

 

Wat je precies op de borrelplank kunt vinden? Een mix van bites met invloeden uit o.a. Israël, Spanje, Frankrijk en Italië. We zorgen voor een uitgebreid assortiment aan vlees, vis en vega. Zo is er voor ieder wat wils. Liever helemaal vegetarisch, dat is natuurlijk ook mogelijk!

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Check het borrelplank menu hieronder voor de opties.

Check onze Instagram voor meer inspiratie.

 Voor meer informatie zijn wij telefonisch, per mail en via het contactformulier te bereiken. 

BORRELPLANK  MENU

CATERING

Borrelplank Amsterdam verzorgt ook catering op locatie zoals een walking dinner, lunch/ontbijt, een intiem diner of jullie bruiloft. We nemen alles uit handen (van het aankleden tot aan de afwas) en zijn met onze overdadige culinaire smaken een onmisbare toevoeging aan ieder evenement. Kleiner budget? We denken graag mee over de mogelijkheden. 

KAASTAART 

Kaas. Je houdt ervan of je houdt ervan, toch? Wij delen graag onze liefde voor kazen en daarom nu op het menu: Cheesecakes (maar letterlijk) & Baked Brie met huisgemaakte chutneys, jams en toppings. 

 

Om de Cheesecake kun je eigenlijk echt niet heen; meerdere lagen met de lekkerste toppings. Perfect wanneer suiker niet favo is, maar je eerder droomt over zachte en zalige fromage. Ideaal voor bruiloften, verjaardagen of andere feestelijke bijeenkomsten. 

 

De Brie-cakes daarentegen, een wisselende Franse kaas uit de oven, kun je delen of gewoon lekker voor jezelf houden. Heerlijk om te dippen met brood of toast, maar een lepeltje direct keuren we ook niet af.

bottom of page